Horoscop de Moș Nicolae

Horoscopul cadourilor! Află ce vei primi de la Moș Nicolae în funcție de zodie:


Berbec
Veşti excelente pentru Berbeci. Sînteţi încăpăţînaţi şi veţi căuta cadoul pînă veţi face ghetuţele harcea-parcea. Partea bună e că vă veţi îmbunătăţi capacităţile intelectuale, investigînd semnificaţia cuvîntului “mu*e”.


Taur
Va fi un Moş Nicolae de rahat. Nu numai că nu vei primi nimic, dar îţi va dispărea şi un pantof, iar pe celălalt îl va călca cineva cu noroi, probabil un tip din zodia Scorpion.


Gemeni
Mereu ai fost ambiguu. Nu şi cînd îl vei înjura pe Moşu de toţi elfii. Pentru că Mercur şi Venus sînt în trigon, eşti probabil cea mai norocoasă zodie! Vei primi bilete la toate concertele Hruşcă. Bonus, bilete la Bănică, să te saturi!!!!


Rac
Eşti născut într-o zodie excelentă. Pentru a lua ţeapă pe 6 Decembrie. Primeşti o colecţie de timbre de la bunicul tău, partea proastă e că sînt toate cu Ceauşescu şi n-ai făcut nicio daraveră. Deşi e irelevant pentru acest tip de horoscop, cu dragostea stai prost. Asta aşa, ca să te simţi şi mai umilit.


Leu
Cea mai puternică zodie, cel mai frumos cadou. Vei primi un ghemotoc de păr din coama lui Remus Cernea şi un voucher la o petrecere de swingeri.


Fecioară
Cuadratura Lunii cu Marte îi predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind în total antagonism cu Moşul, care se ştie că e în zodia Săgetătorului. Probabil vei găsi în ghetuţe un vibrator, cu care te vei consola de sărbători.


Balanţă
Banii n-aduc fericirea şi nici ţie nu-ţi aduce Moşul mare scofală, asta dacă nu ţii tu mult la rahatul pe băţ, numit şi “Acadeaua Balanţei”. Soarele, în confuzie cu Uranus, te face predispus la o lună amară, deci nu te întreba prea mult cum va fi de Revelion, pe care ţi-l vei petrece cu Monica Tatoiu, la un salon de îmbălsămare.


Scorpion
Dulciuri! Bani Cash! O excursie într-o destinaţie exotică! Sînt doar cîteva din lucurile pe care nu le-ai primit nici anul ăsta! Pentru că Venus e în casa Cărnii, anul ăsta ai primit Chlamydia. E indicat să-ţi verşi nervii pe cineva din zodia Racului, ăia nu sînt în stare să se apere.


Săgetător
Anul ăsta primeşti cel mai frumos cadou din viaţa ta! O oră de discuţii fără hold, fără “reveniţi” şi fără “nu ţine de noi” cu un operator de la RCS-RDS. Pe lîngă asta, nimeni nu îţi va mai schimba vreodată ordinea canalelor.


Capricorn
Eşti inteligent, ştii că Moşul nu vine, mai ales pentru că Marte e într-o conjunctură şi rudele tale nu au bani. Îţi vei pune singur 50 de dolari în ghete, vei face poză şi o vei pune pe Facebook, tăguind toţi prietenii cu care te joci fotbal online, apoi îţi vei lustrui gheata cu o şosetă festivă.


Vărsător
Jupiter e într-o poziţie dominantă în zodia ta, de unde şi zilele negre pe care le vei traversa începînd de acum şi pînă la finalul sărbătorilor. În ce priveşte cadourile, te vei trezi cu un copil nelegitim. Asta e, să te înveţi minte să mai dai în elfi. Vestea bună e că va fi în zodia Capricorn, o zodie în principiu bună.


Peşti
Marte e în retrograd, deci ai instinctul erotic foarte pronunţat, dar e posibil să fie şi de la frig. Cu toate astea, nu vei primi niciun cadou, poate şi pentru că ghetuţele tale sînt murdare. Fandositule!

 

EDIT :

Mi s-a atras atenția că textul e opera celor de la Times New Roman. Circula pe facebook, fără menționarea sursei, de acolo l-am luat și l-am pus aici.

Linkul original este

http://www.timesnewroman.ro/monden/10909-horoscopul-cadourilor-afla-ce-vei-primi-de-mos-nicolae-in-functie-de-zodie

 

Advertisements

2 responses to “Horoscop de Moș Nicolae

  • Radu

    ”Fecioară
    Cuadratura Lunii cu Marte îi predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind în total antagonism cu Moşul, care se ştie că e în zodia Săgetătorului. Probabil vei găsi în ghetuţe un vibrator, cu care te vei consola de sărbători.”

    La fecioară e valabil și pentru bărbații născuți în zodia asta?! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: