Declaratii rutiere

DECLARAŢII HALUCINANTE ADUNATE DE POLIŢIA RUTIERĂ

 

AVIONUL MI-A TĂIAT CALEA

“În timp ce mă deplasam cu autoturismul proprietate personală pe DN1 în direcția Otopeni, un avion mi-a tăiat calea, prin aer. Nu cred că circula regulamentar întrucît era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a țipat, și normal, pentru că era disperat, el are doar 9 ani, și eu am accelerat ca să evit avionul și am intrat în mașina din fața mea, care era condusă de o femeie. Să știți, domnule agent, că femeia m-a și înjurat…”

 

PRIVIREA GALEȘĂ

“Șoferul dubei s-a uitat exact în ochii mei și eu am accelerat, pentru că am considerat că ne-am înțeles din priviri”, a susținut un conducător auto care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. “Sigur că n-am mai semnalizat, dar pe urmă șoferul respectiv n-a mai vrut să recunoască că s-a uitat la mine… Dar eu pot să vă spun că are ochii albaștri…”

 

MAȘINA A PLECAT SINGURĂ

“Eu stăteam liniștit pe loc, la semafor. Deodată mașina a plecat singură și l-a atins în bară pe conducătorul auto din fața mea. Atunci el s-a enervat și a dat tare cu spatele și mi-a spart farurile și mi-a îndoit bara… Eu n-am avut nici o vină”.

 

PIETON RECALCITRANT

“Am văzut cum autoturismul din fața mea a lovit pietonul, dar pietonul s-a ridicat și atunci l-am lovit și eu. Nu credeam că se mai ridică.”

 

SE PREFĂCEA CĂ TRAVERSEAZĂ

,,O femeie se prefăcea că traversează. Pe șoferul din fața mea l-a păcălit și a frînat. Am oprit și eu, dar șoferul din spatele meu, care și el își dăduse seama că femeia se preface, a intrat în mine și m-a împins în mașina din față. Pe urmă a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat…”

 

VENEAU MAȘINI DE PESTE TOT

“Eu mă deplasam regulamentar, dar din toate părțile veneau mașini. Atunci eu am oprit. (semafoarele nu funcționau și șoferul se afla pe drumul cu prioritate. A oprit mașina în mijlocul intersecției) Să se înghesuie ei, dacă sînt șmecheri! Și tocmai pe mine, care stăteam pe loc, m-a îndoit unul cu mașina de șmecher. Cred că era fotbalist, că ăștia se înghesuie așa…”

 

AM PORNIT PE ALBASTRU

“Cred că ați observat că la semafoarele astea noi, moderne, este și culoarea albastră. Cînd s-a aprins albastru, eu nu am știut ce să fac, pentru că nu scrie în regulament. Am pornit, dar dup-aia am oprit pentru că mi-am dat seama că la culoarea albastră în mod normal trebuie să eliberezi banda de circulație. Îl rog pe această cale pe domnul ministru să ia măsurile care se impun…”

 

M-A ÎMPINS VÎNTUL CU 60 LA ORĂ

“Bătea vîntul cu peste 100 de kilometri la oră din spate. Eu circulam cu 50 la oră, dar vă dați seama că vîntul mă împingea foarte tare. Eu am frînat, dar n-am putut evita impactul pentru că m-a împins vîntul cu o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră, ținînd cont de forțele de frecare…”, a susținut un șofer a cărui viteză în oraș era – după aprecierile martorilor și ale polițiștilor – de aproximativ 80 km/h.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: