Scrisoare de iertare

Iubita mea Maria,

Ştiu ca psihologul mi-a zis că nu ar trebui să mai iau legătura cu tine, ca să pot să te uit mai repede, dar nu mai rezist. În ziua cînd m-ai părăsit, m-am jurat să nu mai vorbesc cu tine niciodată. Dar era doar ego-ul meu rănit care dicta. Nu am vrut să fiu cel care să lase de la el şi să se împace. În fanteziile mele, întotdeauna tu te întorceai cu coada între picioare la mine. Cred că mîndria mea avea nevoie cu disperare de asta. Dar acum văd că mîndria m-a costat o groază de lucruri. Am obosit tot pretinzînd că nu mi-e dor de tine. Nu îmi mai pasă dacă voi fi considerat un prost. Nu îmi mai pasă cine face prima tentativă de împăcare, atîta vreme cît unul dintre noi o face. Poate e timpul să lăsăm inima să vorbească, şi nu creierul. Pentru că inima mea spune: ‘Nu e nici una ca tine, Maria’.

Te caut în ochii şi sînii fiecărei femei pe care o întîlnesc, dar ele nu sunt tu. Nici pe-aproape măcar.

Acum două săptămîni, am întîlnit o fată în club şi am adus-o acasă. Nu vreau să îţi spun asta ca să te rănesc, ci ca să îţi arăt disperarea mea. Era tînără, probabil pe la 19-20 de ani, cu un corp perfect pe care numai tinereţea şi probabil vreo 10 ani de dansuri artistice pot să îl ofere.

Vreau să spun, doar un corp perfect – sîni cum nu vezi nici în prezentările de modă, şi un fund rotund pentru care merită să şi omori. Visul oricărui bărbat, nu? Dar în timp ce stăteam pe canapea şi ea îmi oferea partida perfectă de sex oral, m-am gîndit la acest lucru, care este atît de important în viaţă. Să fi ajuns atît de superficial? Ce dacă are un corp perfect? O face mai bună la pat?

Mă rog, în cazul ei da, dar nu asta e important. O face asta o persoană mai buna? Are un suflet mai bun decît tine, care nu mai ai fermitatea corporală de odinioară? Mă îndoiesc. Şi nu mă gîndisem la asta niciodată pînă atunci. Asta înseamnă că m-am mai maturizat un pic, nu? După ce a terminat, m-am surprins gîndindu-mă – ‘de ce mă simt atît de gol pe dinăuntru?’. Nu era doar tehnica ei perfectă de oral, era altceva. Şi atunci am avut o revelaţie: nu era la fel, pentru că tu nu erai acolo.

Ştii ce înseamnă asta? Nimic nu mai e la fel fără tine. Doamne, Maria, înnebunesc fără tine. Şi tot ce fac îmi aduce aminte de tine.

Îţi mai aduci aminte de Angela, vecina noastră de la 3, care îşi creşte singură copilul? A trecut săptămîna trecută pe la mine, cu o cratiţă de friptură. A zis că se vede că nu mănînc cum trebuie, acum cînd nu mai e o femeie în casă.

Mi-am dat seama de ce a vrut să spună după masă, dar nu asta am vrut să îţi spun. Oricum, am băut cîteva pahare de vin şi ne-am trezit trăgîndu-ne-o ca iepurii în vechiul nostru dormitor, care încă te mai aşteaptă. Şi vreau să îţi zic că femeia asta ştie ce vrea, exact ca orice femeie măritată care nu are rezerve vizavi de cum arată, de cariera ei sau dacă ne aud copiii. Şi, dintr-o dată, a observat oglinda aia mare cu picior pe care ai moştenit-o de la bunică-ta. A aşezat-o pe covor ca să ne putem vedea în timp ce i-o trag pe la spate. Asta m-a excitat teribil, dar nu am putut să nu mă întristez la gîndul că ţie în 14 ani de trăit împreună, nu ţi-a trecut niciodată prin minte să utilizăm oglinda aia ca accesoriu sexual.

Sîmbătă a trecut soră-ta Carmen să îmi lase o copie după sentinţa de divorţ. Ştiu că nu are prea multă experienţă de viaţă, dar să ştii că pentru vîrsta ei e foarte matură, şi a fost un prieten de nădejde pentru mine în tot timpul ăsta. Mi-a dat o groază de sfaturi bune despre tine şi despre femei în general. A încercat şi încearcă din răsputeri să ne împace. Aşa că eram în jacuzzi, cu o cupă de şampanie, amintindu-ne cu nostalgie de vremuri fericite. Are acelaşi sînge cu tine, şi nu puteam să nu observ cum seamănă cu tine cînd te-am cunoscut şi aveai 18 ani.

Lucrul ăsta m-a făcut să plîng (uite un lucru pe care înainte nu l-aş fi recunoscut în ruptul capului). Carmen a încercat să mă consoleze, şi am descoperit cu ocazia asta că e pasionată de sexul anal, ceea ce m-a făcut să mă gîndesc de cîte ori ne-am certat cînd îţi ceream acelaşi lucru, certuri care probabil au grăbit despărţirea noastră.


Trebuie ca în adîncul inimii tale să simţi acelaşi lucru. Nu crezi că am putea lua totul de la început? Să ştergem cu buretele toate necazurile, si să o pornim cu dreptul într-o nouă şi fericită relaţie. Eu cred că putem. 

Dacă simţi şi tu la fel, te rog dă-mi de ştire.

Dacă nu, măcar dă-mi un telefon şi spune-mi unde naiba este telecomanda…

 

Al tău, pentru totdeauna,

 

Georgel

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: