femeile si mersul la buda

Probabil toţi bărbaţii normali de pe planeta asta au încetat să îşi mai pună mintea cu ce fac şi zic femeile, fiindcă nu avem nici o şansă să le înţelegem. Nici măcar ele nu ştiu ce vor şi nu se înţeleg pe sine. O singură chestiune cred că este însă o mare dilemă masculină, un mister de nepătruns, mai ales fiindcă ne şi lovim de ea aproape zilnic.

De ce merg femeile cîte două la toaletă?

Sau în grup.

Dar mai ales cîte două.

De cîte ori nu vi s-a întîmplat să fiţi cu gaşca la o masă, la o discuţie, şi, la un moment dat, una dintre fete să o întrebe pe alta: Vii cu mine la toaletă? De obicei, aia se ridică şi merg împreună la budă. Sau una întreabă Vine careva la toaletă, şi  Da ,eu, se aude un glas ciripitor şi vesel şi recunoscător că în sfîrşit cealaltă a întrebat.

Sau, dacă nu primeşte vreun răspuns favorabil, mai stă la masă, întrebînd peste ceva vreme cu glas ceva mai stins şi nesigur: Nu vine nimeni la toaletă ? În acest caz, ori i se face milă la alta şi merge, ori respectiva merge singură, dar foarte îmbufnată.

Întrebarea care persistă în mintea bărbaţilor este Ce naiba fac femeile la toaletă cînd merg cîte două ? Sau, mai exact, De ce trebuie să meargă cîte două ?? La prima întrebare ne imaginăm o bună parte din răspuns…

Revenind…Care e motivaţia? De ce musai cu însoţitor la budă ?? Oare la trebuie companion şi la treaba mică, şi la aia mare ?

Dacă întrebi vreo femeie despre chestia asta, nu vei afla mai nimic. Ce se întîmplă în budă, rămîne în budă. Eventualele răspunsuri sînt evazive şi neconvingătoare. Sau o fi vorba despre vreo chestie pur genetică, pe care nici ele n-o înţeleg şi de fapt nu o conştientizează, vreo reminiscenţă paleolitică de cînd ieşeau împreună din peşteră, una îşi făcea nevoile, şi cealaltă stătea de şase să nu vină vreun animal mare şi rău s-o înhaţe pe prima…la bărbaţi era şi atunci mai simplu, probabil făceau din mers, că doar nu s-or opri pentru atîta lucru…

Este oare o tradiţie, o cutumă, o manifestare a solidarităţii feminine, un moment numa bun pentru o bîrfă mică în intimitatea buzii, un sprijin în caz că lunecă pe gresie, o sursă suplimentară de şerveţele, ruj, mascara (na, Cati, că n-am mai zis rimel), o mînă de ajutor în caz că nu mai ţine minte cum să deschidă uşa, un aliat de nădejde în caz că rămîne blocată în budă ?

Care-i faza ???

Aştept lămuriri, păreri, etc, de la bărbaţi şi femei deopotrivă…

Advertisements

4 responses to “femeile si mersul la buda

 • maxxy

  o prima explicatie, venita pe messenger, de la o tipa care nu vrea sa apara aici, fiindca cica o linseaza celelalte pentru mareata divulgare – “si stii ce facem la buda cand mergem cate 2-3?
  schimbam impresii si strategii in cazul in care una din grupul de expeditie este interesata de unul dintre tipii de la masa
  ori s-a rupt vreo bretea de la sutien
  ori avem nevoie de un absorbant
  de la cealalta”
  oaaauuuu, ce de activitati au femeile in buda…interesant…

 • Gabriel

  Io zic ca muierile merg la buda mai multe ca sa nu stii care dintre ele s-o cacat :)))))))
  Mai e si varianta ca nu iti mai suporta respiratia de mici cu bere si mujdei.

 • Maria Miu

  răspunsul la întrebarea “de ce bărbaţii merg singuri la budă, iar femeile câte două?” este “pentru că bărbaţii pot scutura ultima picătură, dar femeile au nevoie de cea de-a doua s-o scuture” =)) serios, eu personal, nu înţeleg de ce se face chestia asta… mă enervează la maxim când se scoală vreo duduie de la masă cu întrebarea idioată “merge cineva la toaletă?” fetelor, e locul unde şi regele şi regina merg singuri şi pe jos. Am zis!

 • Sascha

  well, a fost foarte bun primul reply…da, poate se deshide sutienul si nu ti-l poti incheia singura sub tone de haine, se rupe breteaua de la sutien, ai nevoie de un tampon, sau, in cazul romanesc, usa de la buda nu se inchide, buda e mixta, si trebuie cineva sa stea in fata usii ca sa nu intre vre-un libidinos care nu stie sa bata la usa peste tine in timp ce te afli cu pantalonii in vine.apoi exista varianta cuplurilor care ies la date mixt si gagicile se duc la baie ca sa schimbe impresii despre alti tipi din local, fara ca barabtii lor sa fie de fata…i’m just saying…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: