concluzii electorale

La alegerile de ieri s-au prezentat la vot circa 40% din cei peste 18.000.000 de români cu drept de vot, ceea ce înseamnă că pe restul de 60 % îi doare în urnă de cine ne conduce. Sau sînt morţi, plecaţi din ţară, blocaţi de zăpadă, miserupişti, scîrbiţi de politică, fatalişti, ocupaţi, plecaţi din uninominala localitate de domiciliu, etc.

Din ăştia, după cum era de aşteptat după atîţia ani de guvernare PDL, plus criză, majoritatea de vreo 60% a votat cu USL-u’. Ăştia se uită la Antena 3, ca să îl înjure pe marinaru’ chior şi pe acoliţii lui.

ARD-u’ a luat abia vreo 17%, scor bun, avînd în vedere cine a fost pe liste şi cîtă dragoste le poartă românii lu Udrea, Blaga, etc. Şi ăştia 17% din 40% se uită la Antena 3, ca să-i înjure pe Căcărău, Mînărău, Felix, şi pe angajaţii de la Antena 3.

Marea surpriză e PPDD-u’, partidul omului de teve din România cu cei mai stricaţi dinţi dintre persoanele publice, probabil cum a tot muşcat din ciocoi sau a scurmat după Elodia. După rezultat, cam 14% dintre ăia 40% dintre români se uită la OTV.

UDMR-u’ a ieşit cam mic, de la tradiţionalul 7 % a coborît la 5% şi ceva, deci ori s-au apucat ungurii să voteze cu partidele româneşti, ori au fost întroieniţi (cuvînt dacic, apropo), ori s-au împuţinat. Ei oricum se uită la Ungaria mare.

Vadim săracu’ a fost furat din nou la vot, ar trebui verificat cumva dacă măcar el s-a votat pe sine. Cînd te uiţi cu un ochi la halatele albe, şi cu celălalt la mafie, e mai greu să nimereşti urna.

E bine că a cîştigat USL-u’. În sfîrşit, canaliile foste portocalii care au jefuit scumpa noastră ţărişoară au fost sancţionate de popor. După ani de jaf şi nesimţire, catastrofă economică, dictatură, dezbinare, băsisme, nepotisme, şi alte chestii nasoale, se va reveni la normalitatea democratică atît de mult iubită de români.

În sfîrşit, canaliile USL-iste pot să ajungă iar cu imunitate în vîrful piramidei, să împartă prada şi să înceapă jaful. Foamea e mare, că de mult nu au mai pus mîna pe ciolan aşa plenar, de prin 2004, cu unele intermitenţe. Noi interlopi, securişti, infractori urmăriţi penal, analfabeţi vor popula noul parlament. Vorba unui slogan german din primăvara lui 1945 – „Bucuraţi-vă de război, pacea va fi cruntă”. Uslaşii au puterea absolută acum, opoziţia e insignifiantă.

Dacă Băse va fi cuminte, va rămîne în post. Dacă nu, vom mai avea o criză şi un referendum şi încă o criză. Bani avem pentru crize şi referendumuri, că ţara e prosperă.

Aştept acum cu nerăbdare cele 300.000 de locuri de muncă promise de Ponta & Co., acţiuni justiţiare faţă de ăia care au devalizat ţara în ultimii ani, ieşirea din criză, autostrăzi, eliminarea taxei auto. Probabil după eliberarea lui Năstase vor promite şi băieţii ăştia din nou că se vor ocupa şi de ţară.

Posibil să apară certurile şi rupturile în măreaţa alianţă cît de curînd, de la împărţirea ciolanului, alianţa cu udemereu’ şi alte chestiuni politice, cei doi lideri supremi fiind cam habarnişti în toate cele, şi avînd de mulţumit pe prea mulţi deodată.  

Aşa să ne ajute Doamne feri…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: