Alfabetul si sexul oral…

Am aflat de curînd o chestie tare interesantă, despre care, mărturisesc cu oarecare ciudă, nu ştiam. Şi anume, să faci cu limba literele alfabetului, în timp ce îi faci gagicii tale un cunnilingus, adică sex oral mai pe româneşte.

Poate fi o variaţiune de la clasicele lipăituri, pupături, supturi, mursicături, sau alte tehnici, metode şi inspiraţii de moment. Variaţiune care nu poate decît să aducă un plus de condiment vieţii sexuale normale a oricărui cuplu.

Există însă avantaje şi dezavantaje. Avantajul clar este că întreaga activitate ar deveni mult mai distractivă. Mai ales dacă ai limba foarte mobilă, jucăuşă şi rapidă. Sau dacă ea zice cuvinte pe care trebuie să le „scrii” repede. Normal, ideal ar fi ca, în timp ce eşti vîrît cu nasul în chestiune, ea să geamă prelung o singură literă – „AAAAAAAAAAAA”, sau alte vocale dragi auzului în astfel de situaţii, intonate vehement. Asta dacă nu trebuie să „scrii” după dictare, şi singura literă pe care o emite e „iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii”, sau un sunet asemănător…

Tehnic vorbind, dacă ea stă pe spate, e al naibii de fain cînd pui punctul pe „i”, „j”, şi mai ales căciuliţa pe „ă”, „î”, „â”, sau transversala de la „T”. Literele „ş” şi „ţ” trebuie şi ele analizate. În cazul unui „69”, punctele devin … fundamentale.

Ce tare ar fi ca, într-un grup de fete, să se laude fiecare cu prietenul său limbut, şi cu cunoştinţele alfabetice ale acestuia. Asta dacă nu îl întreabă ea la ce literă a ajuns, ducîndu-se astfel naibii tot farmecul. Este şi o metodă de afla dacă ţi-ai luat un prieten cît de cît literat. Avantajul fetelor care au prieteni ardeleni este că noi prelungiiim cuvinteleee şi impliciiiit litereleeeee, mai exact vooocaaaleleeeeeeeee, şi nu ne grăbiiiim deloooooooooooc, ceea ce ne dă avantajul că între timp ne putem aminti ce literă urmează. Cu cifrele ar fi mai simplu, numa să nu ai de făcut calcule. Vorba aia, de-aia nu e pizda în cruce, ca să nu ameţim cînd dăm limbi.

Concentrat asupra faptului, ai putea să uiţi ce literă urmează, sau să sari peste una, şi ca pedeapsă să fii nevoit să începi iar de la capăt, pînă îţi iese cum trebuie. Ca fantezie, el poate încerca să „scrie” alfabetul pornind de la sfîrşit, dar atunci ea sigur ar sta cu foaia în mînă, să-l verifice şi să-l pedepsească continuu.

Pentru arheologi şi epigrafişti, lecţiile de cuneiforme sau hieroglife au acum în sfîrşit şansa să producă ceva bun. Preistoricienii pot să încerce cu semnele de pe plăcuţele de la Tărtăria. Chirilica e doar pentru limbi foarte musculoase şi rezistente. Iar pentru specialiștii în ideograme chineze etc, succesul e garantat. 

Totuşi, cred că cele mai fericite sînt femeile care au prieteni militari, şi mai ales transmisionişti de meserie, care stăpînesc foarte bine codul Morse. Mai ales dacă el vrea să-i transmită ei ceva nasol, poate liniştit să bage liniuţe şi punctuleţe, ea oricum nu va înţelege nimic (numai dacă nu e şi ea transmisionistă), şi va fi şi satisfăcută de serviciul telegrafic.

Sper că v-am dat o idee „orală” bună de aplicat în „scris” (sau invers). Povesteşte-i cum a fost la meci ! Pune-l să-ţi spună ce părere sinceră are despre mama ta ! Şi cum orice poveste bună are nevoie de muzică, roag-o apoi să interpreteze coloana sonoră la alămuri… Spor la treabă !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: