Nastase – plagiat la sinucidere…

Oau! Mare ştire mare ! Adrian Năstase a încercat să se sinucidă ! Ciudat gest din partea unui om care deborda de aroganţă şi siguranţă de sine, şi care a fost atîţia ani aghiotantul criminalului Ion Iliescu. Dacă se sinucidea Ilici, înţelegeam ca membrii vechi ai pesede şi foştii săi aghiotanţi să-i plagieze pe aghiotanţii lui Hitler şi să se omoare cu tot cu familiile de rigoare. Fost premier condamnat, coordonatorul actualului premier plagiator. Ce pacoste pe pesede, să aibă ca şefi doi infractori !!

Săracu’ Năstase. L-o fi apucat panica. Speriat de cei doi ani luaţi, sau în semn de protest că avem o justiţie atît de proastă că nu ştie calcula averi, mătuşi, clădiri, vile, tablouri, plagiate, s-a gîndit, ca o divă ce este, să o plagieze pe Cleopatra, şi să îşi ia viaţa cînd vin oamenii regimului să-l ducă la mititica. Sau l-a inspirat anti+reclama la RMGC cu Maia Morgenstern.

Credea probabil fostul prim-misitru şi loser de prezidenţiale, ’telectual de mare clasă, mînuitor al sarcasmului şi emanator de aroganţă, mare vînător mare şi posesor de mătuşi miliardare, că va scăpa probabil de mîna justiţiei (nu neapărat dreptăţii), sau că va fi iertat, sau că vor veni pesedeii la putere şi tot căcatul politic va fi şters cu bureţelul roz al alianţei ulsinoase şi victorioase. Vilele rămîneau vile, tablourile tablouri, vînătorile vînători, Bombonel mai acadea ca niciodată.

Iată că inevitabilul s-a produs, după mîrşave mînăreli uslinoase pe la directori de instituţii şi alte tertipuri. O fi lovit şuviţa lu’ Băse dincolo de zidurile Cotroceniului în plin asediu uselist la porţi ? Sau oare nenorocita asta de Justiţie, atît de oarbă, handicapată, cretină, coruptă, îţi face datoria ?

În cazul ăsta, cînd îl vedem pe Iliescu judecat şi executat pentru crimele din decembrie ’89, martie ’90 (Tîrgu Mureş), iunie ’90, septembrie 91’ ?? Pentru lovitură de stat, subminarea statului, privatizarea ţării în mîinile oamenilor lui nu atît de cinstiţi şi de săraci, printre care şi Năstase, care n-o fi făcut averea aia imensă din muncă cinstită, Doamne feri ??!!

Scandalul iscat de tentativa lu’ Bombo e jenibil, la fel şi evenimentul în sine. Aminteşte de marii mafioţi condamnaţi la închisoare, şi care nu suportau regimul de detenţie, de ţigăncile care mai pun repede de un puradel ca să scape de pîrnaie, sau de celebrul general Stăcnulescu, ăla care şi-a pus piciorul în ghips. Şi pe ăsta l-a plagiat Năstase acuma. Măcar o doză de originalitate putea să aibă şi el ! Şi un pic de coloană vertebrală.

Mulţi uslinoşi se tînguie deja, aruncă fulgere spre Băsescu, copy-lotul Ponta a declarat „Sper că Băsescu e acum fericit”, sau ceva de genu’, şi sar cu gura pe Justiţie. În ţara asta, dacă faci ceva, nu e bine. Dacă nu faci ceva, iară nu e bine. Mulţi au încercat să-l încuie şi pe Băse cu faza cu flota, ş nu au reuşit. De ce nu l-ai înecat pe Băse, mă Bombo? Acu erai în Congo, bine mersi, în vacanţă, cu protejatul copy-paste Dottore Ponta lăsat să facă gafă după gafă la Bucureşti.

Cu obrazul proaspăt ras, cu o faţă de cocotă nesatisfăcută de pe centură, cu un fulărel elegant înnodat pe piept, şi îmbrăcat frumos ca întotdeauna, cam aşa arăta Bombo aseară în timp ce era dus pe targă la spital. Cine mai crede că e făcătură, să ridice mîna sus !! Pentru probleme medicale, se poate cere suspendarea exacutării pedepsei. Să vedem ce va zice şi raportul psihiatric, şi cît de bolnav la cap îl vor scoate medicii.

Pînă atunci, sila noastră şi mînia,

Bombo, puşcăria !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: