TVR, maninci cacat !!!

Televiziunea naţională ni se cacă din nou pe cap, fiindcă poate, şi nimeni nu îi poate face nimic. Unul dintre puţinele motive ca lumea să se uite la tv în această perioadă, şi mai ales la tvr, e Campionatul European de Fotbal, un eveniment numa bun de tolănit în faţa teveului cu o bere etc în mînă, şi făcut pe specialistul în ale balonului rotund.

 

Normal, ca în ceilalţi ani de pînă acum, Campionatul ar fi trebuit transmis de către căcatu ăsta de televiziune naţională, pentru care, prin lege, sîntem obligaţi a-i plăti abonament toţi locuitorii patriei, astfel ca tevereu să poată să facă emisiuni de căcat la care nu se uită nici naiba, dar pe bani mulţi, foarte mulţi. Anul acesta, s-au gîndit cei de la tevere că ar fi cazul să mănînce mai mult căcat decît de obicei, şi au vîndut drepturile de difuzare pentru mai bine de jumătate din meciuri unei companii private, cu iz diabetic, la care nu sînt abonaţi majoritatea românilor.

 

Nu era nimic dacă ar fi vîndut unei televiziuni gen protv, sau alta care este în grila tuturor companiilor de cablu, astfel încît românul de rînd să poată vedea liniştit nişte meciuri, fără să-i înjure de mamă pe nişte milogi lăbari care conduc televiziunea de stat, şi n-au obraz nici cît o moluscă.

 

Pulalăul şef de la menţionata gaură neagră, care mulge bani de la noi de la toţi cu nesimţire, dar este totuşi în criză (normal, la ce salarii plătesc unor realizatori oligofreni) a declarat că cesiunea drepturilor a adus foarte mulţi bani tvr –  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12484585-lazescu-tvr-contractul-dolce-pentru-fotbal-aduce-mai-mult-bani-decat-obtinut-vanzand-publicitate-cele-12-meciuri-sublicentiate.htm – dar atunci, la ce pizda mă-tii mai iei abonament de la un popor întreg, trăzni-te-ar Dumnezo de porc şi nesimţit ordinar !!!!!! Descurcă-te singur, că şi alte televiziuni sînt în criză şi nu iau abo de la români, cretin sinistru !!!

 

În plin scandal, tvru a creat un site unde poţi să vezi meciurile – http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12483705-singurul-canal-tvr-care-trebui-transmita-direct-toate-meciurile-euro-2012-site-dedicat-competitiei-transmis-intarziere-germania-portugalia-ramas-live-doar-dolce-sport.htm – , dar dracu ştie ce setări are, că un abonament normal de net nu e de ajuns, şi streaming pula !! Mulţumim tvr din nou pentru că ni te pişi în cap !! Handicapaţi ce sînteţi !

 

În orice rău e şi un bine – căutînd alternative la buda numită tvr, şi neavînd abonemant la firma cu nume de dulcegăraie, am căutat pe net, unde am dat de următoarele siteuri. Pe primul, se poate vedea respectiva televiziune cu nume de produs industrial cancerigen, iar pe al doilea, ceva televiziune engleză, cu meciuri în direct, calitate ok, iar comentariu britanic delicios, perfect echilibrat (chiar şi la meciul Anglia- Franţa, ai fi zis că nu e englez comentatorul), profesionist, umoristic pe alocuri, şi scutind telespectatorul de comentarii inutile şi perle aiuristice de gîndire superioară, aşa cum fac comentatorii români de cele mai multe ori.

 

Link 1 – http://sports-tv.eu/index.html

 

Link 2 – http://lshunter.tv/streams/1/lshtv3.html

 

Şi se mai miră căcaţii de le tvr de ce nu au audienţă, de ce îi înjură lumea, de ce preferă românul să se uite la canale străine, etc etc.

 

Ruşine să vă fie, nesimţiţi nenorociţi şi mîncători de căcat ce sînteţi, lipitori sugătoare de ban public fără număr, incapabili şi impotenţi intelectuali puşi pe funcţii pe pile şi pe şpăgi şi pe dat cu curu, milogi de căcat fără obraz !! Fută-vă cine v-o făcut !!!

 

Na, că mi-a trece !

 

Oricum, să fim bucuroşi, după primele meciuri din grupe, România este neînvinsă la Campionatul European de Fotbal !! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Advertisements

One response to “TVR, maninci cacat !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Valeriu Nicolae

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Veteres Milites

Reconstituire Istorică

Hide&Seek

the good things in life

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

Johnny Shumate

Illustration

Ovidiupecican's Blog

imago mundi & speculum historiale

Tartor Ocular

...citește și dă mai departe...

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Velico Dacus

...citește și dă mai departe...

Romania lu' Omarlupino

despre Romania lu' Omarlupino

Cosmin Giurgiu

Photography by Phantom

%d bloggers like this: